ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είστε Εδώ: PetroheatΠροφίλ

To ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ

H PETROHEAT αναπτύσσεται με ιδιαίτερη επιτυχία στο χώρο των πετρελαιοειδών από το 1986 με γνώμονα την ευελιξία και την ποιοτική παροχή υπηρεσιών, αντιμετωπίζοντας τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Η PETROHEAT είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της BP, έχει ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων καθώς και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Εξυπηρετεί ένα ευρύτατο πελατολόγιο με συνέπεια στην ώρα παράδοσης και με πετρέλαιο θέρμανσης πάντα εγγυημένο από την BP. Αυτό αποτελεί και το πιο ισχυρό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Έρευνες της Stat Bank μας κατατάσσουν μέσα στις 10 καλύτερες εταιρείες μεταπωλητών του νομού Αττικής.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Γιατί Petroheat

Πελατολόγιο Επιχειρήσεων

Νέα Γραφεία

Συνεργασίες

ΣEBAΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στην Petroheat η φροντίδα για το περιβάλλον και ο σεβασμός στον άνθρωπο αποτελεί προτεραιότητα, η ποιότητα στα προϊόντα μας είναι αυτή που διασφαλίζει τις αρχές μας.

Το πετρέλαιο θέρμανσης που διακινούμε, προέρχεται από υψηλού επιπέδου προμηθευτές όπως η BP και τα Ελληνικά Καύσιμα. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής είναι από τις πλέον σύγχρονες στον ελληνικό χώρο. Οι διαδικασίες που ακολουθούνται στην παραγωγή και διανομή του διασφαλίζουν ποιοτικά και ποσοτικά το προïόν που παραλαμβάνει ο πελάτης.

Το πετρέλαιο θέρμανσης της BP περιέχει ειδικά πρόσθετα για βελτιωμένη καύση, ώστε να επιτυγχάνεται οικονομία και εκπομπή λιγότερων ρύπων. Επιπλέον, το νέας γενιάς πετρέλαιο θέρμανσης παράγεται με αυστηρές προδιαγραφές σε σύγχρονες εγκαταστάσεις διύλισης, εξασφαλίζοντας χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο μειώνοντας έτσι τη φθορά του λέβητα και το σχηματισμό ρυπογόνων ενώσεων.

Ποιοί είμαστε

Η PETROHEAT αναπτύσσεται με ιδιαίτερη επιτυχία στο χώρο των πετρελαιοειδών από το 1986 με γνώμονα την ευελιξία και την ποιοτική παροχή υπηρεσιών, αντιμετωπίζοντας τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Μάθετε περισσότερα...

Τα νέα Γραφεία μας

Tελευταία Νέα

Nέο website online: petroheat.gr
about 11 hours ago

© Copyright 2013 Petroheat Design & Development EOSNET